Nedovoľ dospelosti
stíšiť ten úprimný smiech
nedovoľ dospelosti
zahasiť silu hviezd
v tvojich očiach
Sme blázni z toho tŕnia
niektoré chvíle nás zrania
niektoré bránia
sme blázni z toho tŕnia
viem že je to niekedy náročné
ale skúsme byť tí ktorí ľúbia,
tento život ľúbia spoločne
Rana sa zahojí
a láska niekedy dohorí
ale zbĺkne hneď
keď dve srdcia
nájdu spoločnú reč
to sladké bitie,
šepkanie,
nežne dotyky, objatie,
milovanie
nepoznám tie kroky
ale zatancujem si s tebou
v daždi
nepoznám tie kroky
ale keď vravím slová milencov
želám si aby navždy
trval ten pohľad
ktorý nežiada slová
tak poďme sa spolu blázniť
na ďalšej strane začína kapitola nová
ešte nie je koniec...
Z toho tŕnia
blázni
učia sa stále veriť
z toho tŕnia
blázni
keď sa desíš tmy
jednoducho zažni
Nedovoľme dospelosti
umlčať v nás toho blázna
a zatieniť ten náš portrét
nedovoľme dospelosti
umlčať v nás toho blázna
veď každá jedna farba
na portréte je tak krásna