nechci
se znovu loučit
cítit další oheň
nechat ze rtů padat nové jméno
nebo dokonce plakat
vědět, že je to naposledy
rozpůlím si srdce
pro tebe
ležím ve své posteli
tvé horké dlaně na břiše
prostřený stůl pro hody vášně
skláníš hlavu…
nikdy nebudu nikoho
milovat
tolik
Kdo opravdu miluje, nedokáže pustit ze srdíčka, přitom je to jeho záchrana. Trpí se pro lásku, ale šanci by měl dostat i jiný, nezavřít se na dlouho. ^ST^ ♡ ;-)
02.01.2020 19:49:50 | jenommarie