Naděje
Pod kroky času praská,
konstrukce dětských snů.
Myšlenka jiná mě laská,
náplní je mých dnů.
S párou od úst slova
se vznášejí jak duch.
Mapa tajná od ostrova
ukončí zmatku vzruch.
Teď vím kam chci
a taky s kým.
Kde klid je a ne lvi
kde spokojený mohu být.
Snad slepě přehlížím,
zabouchnutá zadní vrátka.
Jen k tobě vyhlížím,
jsi světlo co mě láká.
Je to moc silné,
pravdou ten cit jistě je.
Jak má vše plyne,
lásko jsi moje naděje.
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Donne, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)