Anotace: proč ne?
Hodně zajímavé, občas lituji, že to doopravdy nejde udělat, třeba by bolet přestalo ;)
06.05.2007 11:06:00 | Santinan Black
máš opravdu dobrý úhel pohledu...Tvé srdce si to jistě nezaslouží, a je dobře že to takhle umíš brát...
07.03.2007 21:39:00 | kEEp sM:!Le)
Život nás vláčí a zraňuje, nicméně je dobré zůstat nad věcí... Umíš to a umíš to i napsat... volný verš je na místě...rým by to moc svázal... 80 je výborně, tak to ber tak, že čekám na Tvé vynikající dílo, které určitě přijde, a mohl bych litovat neb tu není 120 ;-)
04.03.2007 21:41:00 | Ksíkos