Anotace: Láska je láska, inpirace si jen mlaská. :-)
*
Já i TY, jsme jako voda
~~~~~~~~~~~~~~~~
Večer když naše city hladí touha.
Jsem klidná jako voda.
Plavu si v klidném tempu
a v myšlenkách se toulám.
Jsem jako voda klidná
a na hladině mráčku není.
Tělo se ve vlnách houpá,
dávám ti políbení.
Tempo se v bouři změní
a myšlenky v jednu společnou.
Jsme spolu propojení,
vnímáme tu sílu nádhernou.
Jsme vodou, která tančí.
Plujeme skrz naše chtění.
Těla, která jsou lačný
a touhy vyslyšeny.
Já i ty
a naše těla lačná.
Spojená ve společné objetí.
Ve vodách,
kde nejsou žádná mračna.
Houpeme naše city k dojetí.
Milujeme to oba.
Já i ty.
snad jednou zavede nás žití prám
někam na Tahiti
do rozhoupaných vln večerů i rán
ten sen však že nesplní se nám
víme já i Ty
**
05.01.2020 12:55:56 | JC senior
I když je tato báseň pro jiného psána,
musím přesto napsat,
je to pro mne rána.
Představa o Tahiti,
vůbec špatná není,
přidám si jí do šuplíčku,
kouzelného snění.
Děkuji moc za slovíčka a milé pohlazení. :-)
05.01.2020 14:29:02 | jenommarie
Jde o dokonalou souhru vás dvou. Hezké.
05.01.2020 10:56:14 | Donne
Děkuji TI milá Donne,
Nedaří se nám, kvůli jeho nemoci.
Věřím, že bude lépe.
Cítíme a jsme si vědomi a to je hodně.
05.01.2020 11:16:42 | jenommarie