Viděl jsem i horší, ale klišoidní to je, jinak někde i rytmus kolísá plus ten chaos.
07.01.2020 17:14:42 | Xardas
To je záměr, ten chaos v rýmech? ABCC, ABAB, AABB, ABAB? Rozhovor po tmě je krásnej verš, ostatní je takové klišé bez přidané hodnoty. Téma tradiční, vlastně jako 70% básniček tady. Takže se bude líbit :)))
07.01.2020 08:09:12 | praetorian