Anotace: Méně kvalitní dílo, je to spíš jen takové večerní symbolistické vylití srdíčka xd
Mám doma holoubka,
mám ho já v kleci,
mám ho rád nadevše,
nad všechny věci.
Přes klícku dávám mu
prstík můj zobat,
zpívám mu, on vrká,
co k tomu dodat.
Je mým snem největším
vyjít s ním ven,
klícku mu otevřít
a doufat jen,
že milý můj holoubek
až tak mě má rád,
že namísto svobody
při mně bude stát.
Každý den mohl bych
ven s holoubkem jít,
takže mám riskovat
nebo jen snít?
Nechci ho ztratit přec,
proto s ním trénuji,
aby mi neulít-
páč já ho miluji.
Supertip ST..jen holoubka nepustit .-)
19.05.2020 22:36:33 | Jaruška