Přicházejí
Anotace: denně je vídám...a se smutkem vítám
Vzpomínky ty věrné kamarádky
denně mě navštěvují,
kdyby mohly tak se ke mě nastěhují!
Neříkám, že nemám ráda jejich společnost,
ale někdy je toho na mě opravdu dost,
když slzy nejdou zastavit a bolest v srdci roste...
Přece nejde žít ze vzpomínek, které mi berou síly
a bohužel nejsou tady žadné kouzelné víly,
aby mě zbavily téhle té bídy...
Komentáře (0)