do ticha zamával jsi
křídly
abych vzlétla
za tvým šepotem
pozvedla oči
k nebi
viděla tvým
dioptrem
proč měli bychom si
být vzdálenými
ve světle kráčejme
za světlem
Vzdálenost je pojem,
jen oni ví a čas. . . světlem je spojen. ^ST^ ;-)
11.01.2020 20:41:17 | jenommarie