Anotace: jedna snová... hladivka :-)
*
Letmě hladím
~~~~~~~~~
Pod vlasy mi vkládáš svojí dlaň,
prsty si s vlasy hrají.
Čechráš je letmě,
do všech stran,
pocity ve mě zrají.
Jsi jemný a pohledy letmé,
zas svádí, tak lásko veď mě.
S polibky na líčka, tak opatrně,
jako bych rozpustit se měla.
Jsem jako malá pěnička,
co natěšeně,
opět, na malou chvíli vzlétnout směla.
Zahřívaš letmě moje tělo,
já vzdávám se všem těm pocitům.
Na malou chvíli zase smělo,
pocítit radost,
že jsi tu.
Letmé doteky posílám,
s polibkem na tvá ústa.
S pocitem krásným,
že tě znám,
i když se cítím,
trochu pusta.
Lásky plné nezaměnitelné pocity výpovědi zamilované ženy. Hezká báseň.
12.01.2020 15:25:01 | šerý
Joj jsi moc hodný a dekujii Šeráčku za krásná slovíčka. Potěšil jsi mě a pohladil slovíčkem :-)*
12.01.2020 19:28:16 | jenommarie
Maruško, křehké dílko jsi předložila, ano, je hladivé, neagresivní, přesto v emoci rozporuplné, jako je někdy život sám... ráda jsem četla. Děkuji :-)
12.01.2020 15:05:47 | Helen Zaurak
Ou milá Helen
moc TI děkuji za krásná slovíčka,
ano je TO přesně, vycílila jsi, vše,
jak je to složitější
a pohladilas i TY. :-) ;-)*
12.01.2020 19:26:36 | jenommarie