Jsme si k lásce souzeni
Jsme si k lásce souzení
od doby co tě znám
nikdy nenastal čas loučení,
když zpívám zlatým diviznám
Naše láska k nebi vzkvétá,
jako Jankův fazolový stvol
z výšky viděl bych kus světa
a taky děvče, co vyléčí bol
Láska zdá se nám souzená,
ač zdá se to být snem
nic platná fazole kouzelná
bez ní rázem opustíme zem
Přečteno 499x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Amiradi, Anděl, Kapka, Iva Husárková
Komentáře (6)
Komentujících (4)