Fear not
Anotace: Basen na pomezi kategorii Laska... a Sex. Budu velice rad za vase pripominky, neostychejte se komentovat. Myslim, ze je treba basnicku jeste trochu uhladit. Mozna je prilis zakodovana :)
Všechen strach mě opustil,
více se již nebojím,
vzpřímeně již mohu stát.
To mé srdce v hrudi bije,
to má ústa tlačí vzdech.
Společností démonům -
oni zatančí a my zahrajem,
s židlemi a svíčkou a plátnem
ve dne tmu vytvoří
a my podlehnem.
Příměří v tomto boji,
útěcha po ten čas.
A jestli ukane mi slza, nezadržím ji.
Slabosti se nebojím.
A jestli pocítím vztek, nepopřu ho.
Lásky se již nebojím.
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
Komentáře (0)