Někdy je těžké zhudebnit pocity,
když se týkají všeho, co cítíš TY.
Vztahy jsou zkrátka složitý.
Když padat, tak aspoň chvíli letět,
necítít se pod psa, na tomto světě. ;-)* ^ST*
15.01.2020 12:09:09 | jenommarie
Raději,
než pády k zemi
lépe tančit,
pod hvězdami.
A déšť,
když k tanci?
Ráda v létě,
kdy ten druhý,
zahře je tě:-)
15.01.2020 10:12:42 | Dreamy