Čtení z dlaně
Když si mou láskou nejsi jist
zkus z otevřené dlaně číst.
Možná ti moje ruka poví
co nelze vypovědět slovy.
Cítíš, jak se dlaně chvějí?
To vypovídá o naději,
o tom, že ani ruka tvá
není mým dlaním lhostejná.
A když si stále nejsi jist
nauč se v čarách dlaně číst.
Vidíš, tam v průsečíku čar
jsi stopy lásky zanechal.
Přečteno 636x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (2)
Komentujících (2)