Kolik si užít milování,
tolik si muset vytrpět.
Nechat se ničit a soužit,
když prchá rozum z těla.
Nevyklepat z kapes slitování,
po cestách tam, a směrem zpět.
Ve dne i v noci muset toužit,
dokud snad nevyřkne, co by chtěla!
Zkrocena bude panika,
až v nejtemnějších nocích.
Návratem svůdných výrazů,
hanlivým nápisem na čisté čelo
Houpe se jemná kritika,
tam ve smyslných bocích.
Z tepla si vyjít do mrazu,
pro nahé ženské tělo.