Pouze jen postřelen..
.
Nejhorší příběhy jsme
si to napsali a
kam s hlavní postavou
Sebe..
Orosen od něhy
v srdci dva výstřely
kulky si seber..
Není samoty do které bych vešel
a zůstal sám
Z červnových zásob
ukájím lednový hlad
Ve dne skrývám v dlani
vodu z pramene
zmrzlá přání
ztuhlé myšlenky
propadlý dech
A doma na stěně
pták s krví na křídlech
Vyšetřování pokračuje
léta se nepohnulo
Máme motiv příležitost i tělo
Jen stopy dotyků zavál sníh
a co vloženo býti by mělo
dnes vkládá se pouze do básní
.
.
Přečteno 258x
Tipy 16
Poslední tipující: Nata, Dreamy, R.K., piťura, Amonasr, A42, Frr, Marten, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (5)