Anotace: První díl takové mírně rozverné rekapitulace... jmen .. ještě jich bude..! :-))
p.s.
Ten první verš je dobrý..
Jsi asi často zasněný..vadí Ti, že stárneš? ;-)
07.03.2007 16:04:00 | Teri Jane
Jednoduchá ale moc hezká. =) Díky, že jsi zavítal na můj blog. =) Zeměpis mám ráda ale všechno je to o učiteli, a chemii vážně nemusím. Vypočítat látkovou koncentraci mi dělá docela problém..
Děkuji za koment, doufám, že se mi ty sny opravdu splní. =) A myslím, že i Ty si pořád můžeš pár snů splnit.. =)
05.03.2007 19:17:00 | Gabika
To je teprve začátek. hihi!
:-)
Ne, vážně, za každým jménem kratší či delší příběh... Ale docela se při tom rozpomínání bavím.. :-)
05.03.2007 09:41:00 | La Suneteto