Dnes rozdávám tipy za snahu. Určitě to není horší než jiná dílka, které se tady dnes objevila. Na mě to je ale až příliš neučesané.
23.01.2020 08:33:30 | praetorian
Do školy také chodím neučesaný, nemůžeme tedy čekat, že to co napíšu bude úhledné a bude do sebe zapadat - můj život do sebe také nezapadá.
Berme to, že je to můj styl
23.01.2020 15:42:27 | Mír v duši