V sobě
Anotace: Neverending story...!!!
Mám v sobě všechna poprvé,
jiskru,smutek i žal,
Vše zůstavá...
teď vím to teprve!
Mám sílu, snad i naději,
ale ne vždy připustím, že ji mám,
Budu čekat
když ne teď, tak později!
Mám v sobě důvod,
a to ne jediný,
i určitou slabost,
pro Tebe, mě už tak vzdálený!
Měla jsem vše,
co jsem si jen mohla přát,
měla jsem Tebe
a neustálou chuť milovat!
Mám stále...
ta chuť zůstává,
jen ten, co bych mu ji chtěla dát,
už mé city nevítá...
Komentáře (2)
Komentujících (2)