Anotace: ...
Přišlo mi, že jsi jakž takž fajn začal, ale postupně se to stalo jen takový plácání topicího se v moři. Když sem zatnul zuby a začal číst znovu ... plácáš se v tom od začátku ... ale máš aspoň cit pro rytmus. Takže určo mrknu na jiná tvoje díla ...
25.01.2020 16:22:57 | praetorian
Jde o spontánní vyjádření. Emoce skryty za verše. Text jako celek nemá dávat smysl. Prakticky je to směřované k jedné osobě a nevím jestli je možné to pochopit. Nicméně rytmika je doufám správně. Přidával jsem ještě před pár lety díla na libres. Tady jsou jen velmi stará díla, ale možná ještě něco napíšu :) Ale díky za vyjádření :)
25.01.2020 17:14:41 | Henry_propper
rytmika určo správně neni. :)))) když pominu třetí sloku, kde mě to trklo prvně, tak čtvrtá je .... velmi nerytmická ... ale to bych asi neřešil, spíš mi přijde, že postupem slok padáš ke klišé ... úplně nevim jak to popsat
26.01.2020 21:24:31 | praetorian