Neprisel jsi
Neprisel jsi ani ja nejdu naproti,
odesel jsi ok - rozumim.
TAK - rozhodla jsem se jit dal...
Bolelo to a citim to stale,
je cas jit dal, zapomenout.
Nechat Te nekde daleko,
ne na dosah - PRYC.
Navzdy a daleko...
2.5.2020 naporad.
Zrzi
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: Kubíno, Násó je učitel můj, Kapka, Iva Husárková, Vydima27
Komentáře (1)
Komentujících (1)