Jen vítr ví, může do vlasů mi vejít.
S mými pramínky si hrát,
myšlenkami vát,
nechat tváře zčervenat
a novou sílu dát.
Jen vítr ví,
kde jsi
a může, mi to pošeptat.
Tam, na louce,
mezi duby.
Kam, srnky chodí spát.
Mu budu naslouchat.
Maruško velmi pěkná.Mám ráda promluvy s větrem. Bosá, prostovlasá, svobodná .-)
28.01.2020 21:22:37 | Jaruška