Mám rád můry ... ty posly noci
přilétající ... z temnoty
a neslyšně ... v ní mizicí ...
Miluji noc a tmu ... jeviště noci ..
a z lóže pak pohled ....
..... přes krasohled lásky ...
kde sny potajmu ... nás spolu balí
... ... ... ... .. ... ... ... .. . . do své moci ..
06.03.2007 15:40:00 | HarryHH
Teď mě napadlo, že má sestřička má fobii z můr(je neskutečná, když se objeví v její blízkosti můra, asi má fakt fobii:-). Asi jí to dám přečíst.
05.03.2007 10:20:00 | smudlinek
Tak tohle je hodně pěkný. Dnes na Literu dva motýli, teď můra... Zvláštní den.
Ten konec je asi nejhezčí. Jak pro mě.
05.03.2007 10:14:00 | Koprtinka