Cesta s tebou
Čas plyne mezi řádky,
něco odnese něco naplaví.
Život je lásko příliš krátký,
snad proto nikde nestaví.
Mění se za oknem krajina,
i lidé v blízkém okolí.
Teď ale štěstí mě objímá,
že staré jizvy nebolí.
S tebou jdu cestou necestou,
ty jsi má kniha co chci číst.
Jsi verš co jiní nepřečtou,
jsi mana co chci jíst.
Baví mě pro tebe Beruško žít,
plnit tvůj život svým.
Touha náš svět vytvořit,
silnější je než božský rým.
Přečteno 391x
Tipy 16
Poslední tipující: Marten, Kapka, jenommarie, šerý, Donne, Vydima27, Frr, Iva Husárková, praetorian, Isla
Komentáře (6)
Komentujících (6)