Odchod
Anotace: Jen na chvíli ráno je povinný, přesto tak odporně všechny smysly mi drásá . . . .
Lásko už znovu ve dveřích,
zpět do tmy se ohlížím,
záblesk naděje vyhlížím,
odchod nejtěžší ráno je v soutěžích.
Na okamžik čas se zastaví,
k tobě myšlenka dolétne,
na srdce míří konkrétně,
pak nový den se mi představí.
Ještě mnoho k tobě mířených výstřelů,
myšlenky vedou každou chvíli,
jako by snad sny i promluvily,
než k tobě povstanu jak Fénix z popelu.
Plním si potom tebou celý den,
jak laskonku sladkým krémem,
ránu v srdci otevřeném,
ve které tak rád já ztracen jsem.
Přečteno 211x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)