Anotace: ...lásce...
Pro touhy srdcí
slavíci bez klecí
pro oči šťastné
a
modré jak nebe
pro volnost nadějí
bát víc se nesmějí
pro radost žití
obejmu tebe
Pro řeky zdravé
sílící ve svém toku
pro závrať z výšky
mocných skalních štítů
Pro křídla orlí
a lodě v klidném doku
vpíšem dech příběhům
Láska
zem provoní tu...
Ta krásně objímající báseň tvá ranní,
slzy mi do očí vhání.
Pocity hřejivé a hladí u srdce,
tak krásně jenom Malá mořská víla
psát o lásce dokáže...je kouzelnice. ^ST^ ;-)***
02.02.2020 09:24:43 | jenommarie