My dva
Anotace: Možná blbost, možná kravina, možná taky nešťastná láska, s kterou jsem se smířila....
Nejsme sice dva
Ale já jsem přesto tvá.
Nejsme sice spolu,
A nedojdeme k severnímu pólu.
Nejsme pro sebe nic,
Ale ty pro mě znamenáš víc.
Nejsme ona a on
Ale mé srdce bije jako zvon.
Nejsme sice partneři
Zato jsme pěkní gauneři.
Komentáře (0)