Anotace: ... jedno staré vyznání lásky v drobném čtyřverší ... 10.2.2018
… melodie retoví
Úsměvu Tvého zpěv mi krášlí den,
vše z oněch krás můj je sen,
melodie retoví mi pěje jen,
že nejlepší jsi ze všech žen.
Moc se mi líbí! A "melodie retoví" mi v uších krásně zní ;-)
14.05.2020 15:31:29 | Majda
Další Tvá parádní klasika*
05.02.2020 17:15:19 | šerý
Hezké;-)
05.02.2020 13:03:01 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?