Anotace: - výkřiky a jiné -
Mé naděje přetínáš hned motorovou pilou.
Nerozumíš lásce a tak všechno řešíš silou.
Nesnáším tvůj pohled, co jsem tak milovala.
Ty nejsi vůbec člověk - jsi zrůda, balvan, skála!
váhal jsem, ale ano, láska ke lhostejné přírodě z toho přímo čiší! ;)
05.02.2020 18:31:52 | F.Jelen
Je to tak. :)
06.02.2020 11:06:26 | Sh' Abůn
Takhle se na ty chlapy, balvany musí..!...;-)
05.02.2020 16:43:37 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?