Čtu si tvé řádky,
tiché "smíš" nedoznívá...
možná, že jedubaba
sní...
(s chutí se líbá)
;o)))
08.03.2007 19:32:00 | Cecilka
Ono mnohdy pokud jde o lásku nebývá řečeno mnoho slov. Dost často jde více o činy. :oD A tak... Ostatně nezáleží na počtu slov, ale jak se řeknou.
05.03.2007 12:45:00 | Mava
přijde mi moc krátká na to že je o lásce. Taky je tu dost málo básní o daňových přiznání a tak..byla by hezčí, byla-li by delší.
05.03.2007 12:40:00 | PUERO