Jste s ní(m) pouze k(v)ůli sobě
láska, cit a nebýt sám(a)
stává se Tvá celoživotní potřeba
okouzlení, doteky a upřímné pohledy
vzrušení a přitažlivost, euforie a společné orgasmy
přitahují tě a stále myslíš, jak bys to vylepšil(a).
Svého protějšku si ceníš a vážíš symbiózy,
především, když tě miluje, uctívá a obdivuje
AŽ DO DNA
Nevydržíš tu být sám(a) a stále hledáš cesty…
které na Tebe čekají.