Člověk, i když veliký,
musí začít od píky,
pokud se mu osud směje
a začíná u naděje...
08.07.2007 20:26:00 | zzlatý
Říkali? Oni toho ještě nakecají..
Velký holky taky brečí.. pláčou do noci (nebo nejsem velká?)
Víš, ale někdy je potřeba otřít oči.. všeho moc škodí, pláče jakbysmet..
píšeš krásně, tak by bylo škoda, kdyby ses nám uplakala, vyplakala a rozplynula.. ;-)
05.03.2007 21:21:00 | Kapika
..... věčné téma ....
100 000x jinak .... a přece ..... pořád stejné ...
05.03.2007 14:02:00 | HarryHH