otevřené oči
když se na ni podívám
tak vidím sebe, ji, vidím život
v žilách mi proudí život
tělo je plné lásky
a přestože s ní zrovna nejsem
kousek jsem si vzala s sebou
a hřeje mě
hřeje mě každý den
je mnohem jednodušší žít s talismanem ukrytým v duši
chci ji vidět každé ráno
každý večer
a celou noc
a chci zavřít oči jen tehdy
až budu opravdu unavená a jinak to nepůjde
nechci se probouzet bez ní
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Roser, piťura, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)