vůně jehličí
vůně jehličí, mech pod nohama a sluneční paprsky opírající se do mých zad
to všechno mi připomíná tebe
nikoho jiného
jen tebe
zelené šaty, bílá sukně, my dvě a strom
listy, do kterých se boří nohy
tvoje prsty
propletené s těmi mými
kéž bych vzpomínky mohla pouštět dokola a dokola
jako film
kéž by nikdy nevybledly
ale každý den, kdy se probouzím
zapomínám na detaily,
které mě přiměly se do tebe zamilovat
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, piťura, Vydima27, Kapka
Komentáře (0)