Sám pěšinkou jdeš po souvrati
kde mateřídouška tak voní
já budu už jen vzpomínati
zde spolu chodili jsme loni...
Ve snu zas padnu na kolena
do trávy sladce vonící
láska nám není povolena
dvě srdce slzy ronící...
Laskavá a voňavá, je Tvá básnička Kapičko. Hlavně vůně mateřidoušky mně zaujala.
..ST..
20.05.2020 22:58:49 | Jaruška
Vzpomínky krásné si zachovat,
snad nevhání jen slzy,
v srdci si lásku podržet,
co mohlo být, to mrzí..
Sny pomohou i dosnít.
Tu touhu snaněmedovou. ;-) ^ST^
12.02.2020 10:08:12 | jenommarie
Alespoň vzpomínky
milosti plamínky...
Děkuji za vstřícná slova
12.02.2020 10:16:53 | Kapka