Až sa deň
premení v noc
buděme si len
rozprávať
čí pery
zabudli dať
na rozlúčku bozk
na lásku
čo sa delí dvoma
na vyznanie
ktorá stratila slová
a že ich bolo dosť
Polibek ráno i před spaním,
nejlépe i s vyznáním.
~~~~~~~~~~~~~~~
^ST^ líbí se mi ;-)
12.02.2020 22:52:05 | jenommarie
Když jsem si zazpíval s názvem básně tak jsem i verše pochopil. Je to vyřízeno!
12.02.2020 16:17:18 | šerý