Afrodita
Stál jsem dlouho před jejími dveřmi
soustavně celý život natěšen v odhodlání
poznat ji a vést se S NÍ - láskou-okouzlením.
…a pak…
Otevřela mně krásná holka na vozíčku v paneláku
modré oči, dlouhé vlasy a dokonalé tělo
avšak bez nohou.
Upřeně a vážně se podívala -
Jsem onou, kterou máš rád? Budeš mě mít rád i bez nohou?
….ptala se sama Afrodita.
A já odpověděl: Jsi mou Bohyní a já Tě uctívám i takovou...
Jsi má LÁSKA….pomíjivá.