Ze zdí svého hradu
Já kameny kradu
Příliš touhy dávám
Výkony nepodávám
Vím, že lze to vnímat
Jako šelest v povětří
Však nedostal jsem šach mat
Jen ať si psi zavětří
Mé oči
Zakleslé jsou v očích Tvých
Jak rády vidí na rtech smích
Tvůj smích je zlatým dolem
Však brání mi vše kolem
To Ty jsi novým kvítím
Toto k Tobě cítím
Tvá přítomnost, byť chvíli
Krátí další míli
Velkou krásu vyzařuješ
Jsi rostlinou dravou
Moje dny tím projasňuješ
Nechť jsem Tvou potravou
Pěkná, moc se mi líbí, jak jsi vyjádřil Lásku.
08.03.2020 22:55:37 | Jaruška
Celkově se mi líbí, ale začátek je nej - i když tedy navozuje u mě jiné pocity než zbytek.
19.02.2020 06:14:50 | petrzal