Modroočko
Anotace: A motýlci v břiše... Chybíš mi...
Tvé oči modré,
Hluboké studánky.
Lehké je uvidět
Zelené skokánky.
Nádherné pomněnky
U tůňky vzkvétají.
Krásný, blankytný květ,
A já sedím potají.
Do vody pohlédnu,
A obraz Tvůj vidím.
Chci se ho dotknout smět,
Avšak se stydím.
Chci znovu zažívat
S Tebou ty chvíle.
Zatočil se mi svět,
Kdy překonám míle?
Úžasné květiny
Nedávno jsem potkala
Tam,kde dřív zlý pcháč květ.
Mnou jsem je (snad) protkala.
Přečteno 288x
Tipy 12
Poslední tipující: Rozmarýna, Danger, Krahujec, Donne, Vydima27, jenommarie, Neegoista88, Roser
Komentáře (10)
Komentujících (6)