Už dost bylo darovaných kytic
Anotace: pokusy o omluvu...mezi námi
Už dost bylo darovaných kytic.
Jakože z lásky...
a přitom za omluvu....
Co teď? Budeme si dávat jiné dárky.
Naoko z lásky,
přitom s prosbou v očích.
Se slovy na jazyku.
"Snad mi odpustíš..."
Další přečin...pokusy o omluvu...
zase žádná změna.
Snad jen nepatrná.
Pugét růží z kamene.
A to mě srazilo... k zemi.
....ne tou tíhou, ale úžasem...
Komentáře (2)
Komentujících (2)