Jedno já místo v duši mám
ve snění se tam vracívám
tam mě má láska potkala
smála jsem se i plakala
Zdává se mi jeden sen
ze vzpomínek upředen
Tmavá noc, jen okno svítí
jako tenkrát voní kvítí
náhle se v okně mihne stín
jsi to ty, lásko moje, vím
jen ve snu jdeš mi z vrátek vstříc
mě objímáš... a pak už nic
Když ráno sen utne
je to trochu smutné
Když světlem v realitu sen pomine
jak pauza na reklamu, vím.
další noc tě přivine
a mezi ústy žádný stín.
Máš to prima, Kapičko. Od múzy líblá na líčko*
19.02.2020 20:30:09 | šerý
Ať je to sebevíce těžké,
ve snu tvá láska obejme tě.
Vzpomínku na ní k životu probouzíš,
když si sníš.
Ať jsou ti Kapičko úlevou maličko,
ty tvé sny. ^ST^ ;-)*
19.02.2020 19:48:45 | jenommarie