Kdy a kde
Kdy a kde?
Teď a tady.
Proč a s kým?
Protože s Tebou.
Chtěl sem říct.
A přitom je vše zahaleno mlhou, mlhou slov nedávajících smysl.
Zdánlivě.
Vše oni svedou.
To ta slova, květy v nich Tě vedou.
K cíli, bez pramene.
V objetí i dojetí.
S Tebou, s tebou co oni svedou.
Viděl sem je plout.
Viděl jsem je vplout do Tvé tváře v úsměvu
Kráčely oni ve Tvém těle
Zkroucená ve vášni
Dovádíš i podvádíš
Ruce po svém těle necháš vést
Šílená
Touha
Dotyky
Teplo
Vášeň
Krása těl
Splynuti v objetí
Oheň je rozdmýchán
V samotě ponechán
Touha být, touha být tam s Tebou
Slova se opakují
Dech krátí
Srdce bije na poplach
Nad propastí kráčíš
Opojena, ukojena snad
Slova zas
Přidám
Vášeň
Plamínky ve Tvých očích
Hasím
Jsi krásná teď a tady
Ta slova nedávají smysl
Může za to moje mysl
Že Tě znám
Sotva se přiblížím
A zazvonil zvonec a to je konec
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Joane, jenommarie, Kapka, Kett, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)