Pohřbi mě
Anotace: Co se mi tak teď honí hlavou...
Pohřbi mě v noci za úplňku,
jehož zář
dolehne k tobě na polštář
každou následující noc...
Pohřbi mě do svých dlaní,
do svých mozolů,
kde navždy budeme spolu
a každý dotek získá zázračnou moc...
Pohřbi mě do svého srdce,
do těch vášnivých tónů,
pohřbi mě znovu a znovu,
snad toho nechci moc...
Pohřbi mě, protože život pro mě není,
to věčné hledání a zápolení,
věčný boj,
kdo z koho...
Pohřbi mě za chvíle, co jsi strávil se mnou,
ať mi je nevezmou,
protože pokud nemohu žít pro tebe,
nechci žít pro nikoho...
Komentáře (9)
Komentujících (9)