Když je mi nablízku
Voní jak srpnová zahrada
Ze stříbra řetízku
Vzdává se velice nerada
Kouzlem svým svádí mě
Čistá a omamně dráždivá
Žárem svým vždy v zimě
Duši mou i nitro zahřívá
Vášnivá převelice
Až se mi zamotá někdy hlava
Má loňská slivovice
Rozhodně pro mě dnes je ta pravá
jsem natvrdlá žena, pochopila jsem to až při druhém čtení, směju se... :)) jinak moc pěkné!
23.02.2020 11:57:45 | Slovanská Julie