Chtěla bych...tvoji lásku
Anotace: Jen krůček blíž lásce...
Chtěla bych...tvoji lásku
Čím blíž tě mám,
tím víc jsi pryč!
Kde hledat mám
k tvému srdci klíč?
Tvé rty ať nad mými se sklání,
ta láska přišla z nenadání.
Možná, že jednou budeš chtít
mé rty z lásky políbit...
Nadosmrti kamarádi?
Ne! Mít se z lásky rádi...
Komentáře (0)