Lituji-miluji
Anotace: Chjo, proč je jenom ta láska tak škaredá?!?
Konec naděje a jakékoliv lásky,
já prohrála všechny moje sázky.
Já ztratila opravdu celého tebe,
teď mě tahle velká chyba jebe.
Sedím pěkně na židli u stolu,
srdce naší lásky stále maluju.
Mojí chyby strašně moc lituju,
protože tě stále mnoho miluju.
Komentáře (0)