má ústa tě nikdy nevyzpívají
lásko
však stále se snaží
být ti nablízku
co je mé snažení
oproti tvé milosti
když se ti v pokoře odevzdávám
má ústa tě nikdy nevyzpívají
lásko
však touha zůstává
pro ony doteky věčnosti
Jakoby řečené samo sebou. Poezie věčnosti... z okamžiku.
Libozvučná, jak chůze bosky v trávě. Líbí se mi.
28.02.2020 03:43:02 | šerý
Láska se vyzpívat nedá,
navždy v srdci své miSTo má.
Zdeni pěkně, citlivě napsaná. "ST"
27.02.2020 22:50:39 | jenommarie
děkuji ... za Tvé vnímání ... Jménojmen ...z
28.02.2020 15:32:05 | zdenka
Já také děkuji milá Zdeni ;-) :-) hezký víkend přeji
28.02.2020 15:50:45 | jenommarie