Odpusť
Odpusť mi prosím
můj křik a slzy
Odpusť tu nenávist
moc mě mrzí
Vím, že mám milovat v dobrém i zlém,
po cestě, co spolu jdem.
Odpusť mi prosím
můj křik a slzy
Odpusť tu nenávist
moc mě mrzí
Odpusť ty pochyby, bolest a žal,
zvednu se, zas půjdu dál.
Napsáno večerní krví do ranního sněhu
Přečteno 265x
Tipy 17
Poslední tipující: Seegr, Tritvaetna, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Donne, Iva Husárková, Fany, šerý, Frr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)