Jak je to dávno
jako dnes
zahleděl jsi se
do nebes
Na chvíli
do nevidoma
dlouhou mílí
je vteřina
To přitažlivost minulá
dežaví
jak most spojila
v očích...
Ta mysli hlubina
tajemna
všechna odkryla
pro nás dva
..se utopíš
Velmi pěkná....ST...
08.03.2020 22:12:41 | Jaruška
Krásné, to je hlubina nejbližších pocitů. "ST" ;-)
03.03.2020 14:26:43 | jenommarie