Vyznání
Srdce mi blahem buší,
když Ti to pořád tak sluší.
Hrdlo svírá se více,
když vídám Tvé krásné líce.
Ty krásné tváře,
jde od nich záře.
A tak smyslné rty
máš pouze a jenom Ty.
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: Donne, jenommarie, praetorian, Dobrodějka
Komentáře (2)
Komentujících (2)